marți, 16 iunie 2009

Umbra realitati sau exceptia Ciutacu

Ne taram in aceasta lume fara a cunoaste cine suntem, ce dorim de la viata, la ce ne pricepem. Ne agatam de o iluzie, traim cu acea iluzie, ne credem imbatabili si brusc ne lovim doar de o umbra din realitate care ne doboara si ne fac sa ne multumim cu mult mai putin. Sunt foarte putini care chiar au trecut de acea umbra au privit mai departe de ea si si-au gasit un rost facand ceea ce stiu sa faca mai bine.
Un astfel de exemplu este dl. Victor Ciutacu pe care recunosc ca la inceputuri l-am privit cu reticenta avand un motiv care nu avea nici o treaba cu ceea ce facea e dinamovist. Bineinteles caracterul si realitatea pe care o expune atat de detasat cu Vorbe Grele m-au convins sa-l urmaresc atat in media cat si pe blog.Ma asteptam ca la un moment dat sa vad o scapare sa mi satisfac reticenta dar dimpotriva a devenit tot mai bun in ceea ce face astfel mi-am dat seama ca el si-a gasit rostul si a trecut de umbra realitati devenit una dintre marile exceptii ale vremurilor care le traim indiferent de cat de multi oameni si-a pus in cap.
Respect pentru el, respect pentru Badea, pentru ca nu sunt "sabloane" ale jurnalismului exacerbat de deontologic care nu ne ofera nimic in afara de cateva discutii onirice, plicticoase si fara nici un sens. In zilele de azi in care toata lumea fura pe toata lumea si statu ne fura pe noi avem nevoie de oameni cu coloana care sa poate sa se lupte cu acesti parveniti care ne conduc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu